,,Cafenele” si jocurile de societate pentru tinerii din Suceava! Un mod de relaxare necesar!

top-10-jocuri201098-snakes_lattes_tablesProiect: ,,Cafenele” si jocurile de societate! Un mod de relaxare necesar!

Locatie: Club PSD Suceava sau o alta locatie, ( cafenea, bar, etc)

Necesitati: finantare pentru achizitionarea jocurilor

Propunere: Iulia Fuior

 Ce sunt Jocurile de societate (board games): sunt adevarate jocuri de strategie, nu de noroc, care te vor distra si relaxa in acelasi timp. Jocurile de societate se caracterizează prin: strategie, interactiune, independenta, versatilitate, noutate….

Strategie – Jocurile aparute in ultimii ani se bazeaza in primul rand pe planificare si organizare, acestea fiind mai elaborate si strategice. Castigul este asigurat de abilitatea jucatorului de a folosi cu pricepere toate mijloacele disponibile.

Interactiune – Actiunea se desfasoare in mediul real, concurentii aflandu-se la aceeasi masa.

Independenta si versatilitate – Jocurile pot fi jucate oriunde, oricand, fara a fi nevoie de conexiune la internet sau surse de curent.

Noutate – Jocurile de strategie sunt fascinante si difera de la un joc la altul. Strategia ta si a celorlalti jucatori se cladeste pe baza cartilor sau a pieselor extrase, astfel nicio partida nu va semana cu cealalta.

Cine îşi mai aminteşte partidele prelungite de wist sau şeptic din copilărie? Dacă îţi este dor de un joc de cărţi cu prietenii, îţi propunem o seară antrenantă cu jocuri de societate în cluburile…si cafenele din oras.

Dacă vrei să retrăieşti partidele târzii de cărţi, în locul ieşirilor monotone la suc, cluburile de jocuri de societate sunt o alternativă distractivă nu doar pentru amatorii de jocuri, ci şi un spaţiu potrivit pentru socializare, unde poţi cunoaşte oameni noi.

 

„Ieşim la o plimbare?”, „Mergem la un film?”, „Sau la un teatru?”. Cam acestea sunt întrebările care apar în fiecare zi de vineri, dar nu numai. Opţiunile par mereu şi mereu aceleaşi şi tot ceea ce se schimbă e decorul în care ne comandăm mâncarea preferată.

În ultimul timp, antreprenorii inventivi, care au dorit să-şi transforme afacerea în ceva mai mult decât „în altă parte”, au găsit o soluţie pentru a-şi face clienţii să intre pe uşa lor şi să nu mai plece până târziu în noapte: jocurile de societate.

Cele mai populare jocuri de societate: sah, dame, monopoly, scrabble,risk, clue, game of live, tarnib, othello, etc

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s